Lärande Grundskola Falun avvecklas till sommaren 2024

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Ställ dig i kö

Träffa vår nya lärare Liza Pierre!

7 september 2023
Träffa vår nya lärare Liza Pierre!

Jag ser fram emot att lära känna alla eleverna, och att få undervisa dem i bild eftersom det är ett så otroligt spännande ämne som får allt mer utrymme i samhället och i elevernas vardag

Liza Pierre

Hej!

Jag är född i Åkersberga, gick gymnasiet i Malung och har sedan bott i Åre och Umeå. Jag flyttade till Falun för ett år sedan. På fritiden gillar jag att spela datorspel, kolla på serier och rita på min iPad. Jag har en hund och är ute med henne när det inte regnar, för det tycker hon inte alls om. På vintern åker jag snowboard i Källviksbacken. 

I Umeå gick jag på Lärarhögskolan och är utbildad ämneslärare i Bild och Engelska. Under vårterminen jobbade jag på Västra skolan vilket var mitt första jobb som lärare. Innan jag studerade var det mest säsongsjobb, så jag har jobbat med allt möjligt. 

På Lärande så undervisar jag alla elever i Bild. Jag är även med Team 9 och har uppdrag med dem, vilket är väldigt kul! Jag jobbar då tillsammans med Glenn och Charlie. 

Jag ser fram emot att lära känna alla eleverna, och att få undervisa dem i bild eftersom det är ett så otroligt spännande ämne som får allt mer utrymme i samhället och i elevernas vardag.