Falun

Ställ dig i kö

Vill du börja hos oss? Här kan du ställa dig i kö till Falun.

Ställ dig i kö

Välkommen till Falun

Här går elever från årskurs 6 till årskurs 9. Vi är stolta över våra fina lokaler på Myntgatan 4. Receptionen är navet och det första som möter våra elever och vårdnadshavare vid ingången. Här finns alltid en vuxen som möter ditt barn, svarar i telefonen, arbetar med administration och hjälper till på andra sätt när det behövs.

De flesta upplever inte våra klassrum som de klassrum de sett tidigare. Våra lärare har ingen kateder i klassrummet utan längst fram finns ofta en stor rund matta där det går att samlas på. Vi arbetar mycket tillsammans med varandra och anpassar våra lokaler så att de passar både för arbete enskilt och i grupp. Hos oss är det av yttersta vikt att må bra. Därför är vi i Falun mycket nöjda över att erbjuda god och bra mat varje dag som är mycket omtyckt av både elever och lärare.

Välkommen att besöka oss om du vill veta mer!

Välkommen till Öppet hus - Onsdag 15 mars

Vi öppnar upp dörrarna för dig som är nyfiken på oss. Passa på att besöka vår skola, träffa lärare och elever och lära dig mer om vår skola och hur det är att gå hos oss! Ingen föranmälan krävs.

Onsdagen den 15 mars mellan klockan 17.00 - 18.30. Vi vet att det dessvärre har stått tisdag i ett tidigare utskick, men det är alltså på onsdagen den 15 mars som vi har vårt öppet hus! 

Varmt välkomna!