Skapa

Ställ dig i kö

Vill du börja hos oss? Här kan du ställa dig i kö till Skapa.

Ställ dig i kö

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Välkommen till Skapa

Skapa är en grundskola i Rosenhill med närhet till centrala Huddinge som omfattar årskurserna F-9. Vår grundidé är att tillsammans med våra elever skapa en skola kring meningsfullhet. Genom mening hittar du som elev motivation att arbeta hårt med att utveckla dig själv och lära dig varje dag i skolan. Vår vision är att du ska hitta mod och förmåga att följa dina drömmar!

En vision värd att jobba för

Vi vill ge dig mod och förmåga att följa dina drömmar i livet! Med denna utgångspunkt erbjuder vi dig chansen att utvecklas. Är du beredd att arbeta hårt finns vi här för dig.

Akademisk utveckling i toppklass

Vi bedriver en akademisk utbildning i toppklass baserad på de forskningsbaserade pedagogiska inriktningarna kooperativt lärande och värdeskapande lärande.

Personlig utveckling

Vi arbetar med personlig utveckling genom att lära dig om hjärnan, ge dig verktyg som meditation för att lära dig att lyssna till dig själv, lära dig hur du tar hand om dig själv och ge dig chansen att göra planer för ditt liv.

Kreativ utveckling och digitalt skapande

Som elev tränas du i kreativitet och skapande och får chansen att använda dina färdigheter i ämnesövergripande arbeten där du tillsammans med klasskamrater producerar alster som når utanför skolans väggar.

Passionerade och skickliga medarbetare

På Skapaskolan arbetar ett skickligt och engagerat gäng som kommit till Skapaskolan för att tillsammans fortsätta utvecklas och erbjuda våra elever en fantastiskt och innovativ skola.

Sveriges finaste skolmiljö

Vi har en prisbelönt underbar skolmiljö som stöttar det aktiva lärande vi bedriver på bästa sätt. Miljön erbjuder trygga platser, platser för samarbete och många tysta rum för bästa arbetsro

Digitala lärmiljöer

Vi erbjuder en digital lärmiljö i toppklass genom att varje elev disponerar en iPad med de bästa mjukvaror och appar som går att uppbringa.

Klimatsmart, prisbelönt och nyttig mat

Vi har ett prisat, klimatsmart och innovativt kök som serverar nyttig och god mat med stort fokus på ekologisk, närodlad växtbaserad kost. Om du är beredd att vidga din smakpreferens har vi den bästa skolmaten!