Skapa

Ställ dig i kö

Vill du börja hos oss? Här kan du ställa dig i kö till Skapa.

Ställ dig i kö

Kommande aktiviteter

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Välkommen till Skapa

Skapa är en grundskola i Rosenhill med närhet till centrala Huddinge som omfattar årskurserna F-9. Vår grundidé är att tillsammans med våra elever skapa en skola kring meningsfullhet. Genom mening hittar du som elev motivation att arbeta hårt med att utveckla dig själv och lära dig varje dag i skolan. Vår vision är att du ska hitta mod och förmåga att följa dina drömmar!

Vinnare av Guldäpplet 2022

Anders Enström, förstelärare i digitalisering, lärare i MA/NO/TK på Skapa utsågs hösten 2022 till årets vinnare av lärarpriset Guldäpplet för sitt arbete med att sätta NO-ämnena i en verklig kontext och utveckla en kreativ och inkluderande undervisning.

Vi vill ge dig mod och förmåga att följa dina drömmar i livet! Med denna utgångspunkt erbjuder vi dig chansen att utvecklas. Är du beredd att arbeta hårt finns vi här för dig.

Vi bedriver en akademisk utbildning i toppklass baserad på de forskningsbaserade pedagogiska inriktningarna kooperativt lärande och värdeskapande lärande.

Vi arbetar med personlig utveckling genom att lära dig om hjärnan, ge dig verktyg som meditation för att lära dig att lyssna till dig själv, lära dig hur du tar hand om dig själv och ge dig chansen att göra planer för ditt liv.

Som elev tränas du i kreativitet och skapande och får chansen att använda dina färdigheter i ämnesövergripande arbeten där du tillsammans med klasskamrater producerar alster som når utanför skolans väggar.

På Skapa arbetar ett skickligt och engagerat gäng för att tillsammans fortsätta utvecklas och erbjuda våra elever en fantastiskt och innovativ skola.

Vi har en prisbelönt underbar skolmiljö som stöttar det aktiva lärande vi bedriver på bästa sätt. Miljön erbjuder trygga platser, platser för samarbete och många tysta rum för bästa arbetsro.

Vi erbjuder en digital lärmiljö i toppklass genom att varje elev disponerar en iPad med de bästa mjukvaror och appar som går att uppbringa.

Vi har ett prisat, klimatsmart och innovativt kök som serverar nyttig och god mat med stort fokus på ekologisk, närodlad växtbaserad kost. Om du är beredd att vidga din smakpreferens har vi den bästa skolmaten.