Lärande Grundskola Falun avvecklas till sommaren 2024

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Ställ dig i kö

Träffa vår nya lärare Charlie Modig!

23 augusti 2023
Träffa vår nya lärare Charlie Modig!

 

Hej!

Jag kommer från Göteborg (men är född i Falun och har delvis växt upp i Jönköping). Jag bor på landet en bit norr om Falun. På fritiden vill jag pyssla i min trädgård, spela musik och träna (bland annat med ridning).  

Jag har tillbringat större delen av min lärarkarriär på gymnasiet. Min utbildning är svenska som modersmål och engelska, ämneslärare, men jag har också undervisat mycket i svenska som andraspråk. Min senaste arbetsplats innan Lärande var på Gylle skola i Borlänge.

På Lärande Grundskola undervisar jag i svenska som modersmål, svenska som andraspråk, engelska, SO och hem- och konsumentkunskap. 

Som alltid vid ett nytt läsår eller på ett nytt jobb, ser jag mest fram emot att lära känna våra elever för att kunna stötta dem i sin utveckling. Det gäller både kunskaper i olika ämnen, men också för framtiden i stort. Det är en fröjd att få var en del av elevernas utveckling och resa framåt i livet.  

Som alltid vid ett nytt läsår eller på ett nytt jobb, ser jag mest fram emot att lära känna våra elever för att kunna stötta dem i sin utveckling.

Charlie Modig