Lärande Grundskolor bjuder in till öppna hus, vernissage och möten

2 oktober 2023

Lärande Grundskolor bjuder under hösten in vårdnadshavare och elever till öppna hus, vernissage och möten. Stolta visar vi upp våra skolor och berättar om vår verksamhet tillsammans med både medarbetare och elever. Vi passar självklart på att både inspirera och informera om Lärandemodellen. Vi är en skola för en ny tid.

Lärande Grundskolor bjuder in till öppna hus, vernissage och möten

Nu har du som vårdnadshavare och elev möjligheten att besöka våra skolor där vi bjuder in till olika aktiviteter som öppet hus, vernissage, möten eller drop-in med mera. Ett spännande och lärorikt tillfälle där du har möjligheten att träffa både medarbetare  och elever. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och om pedagogiken i vår Lärandemodell som består av tre viktiga hörnstenar; meningsfullt lärande, närvarande lärare, inspirerande lärmiljö. 

Visste du till exempel att elever på våra grundskolor jobbar i team med sex olika uppdrag under ett helt läsår, där många ämnen samverkar med varandra för att spegla verkligheten. Vi berättar väldigt gärna mer om det. Passa på att ställa frågor som du kanske funderar över.  

För mer information om dag och tid, läs gärna på respektive skolas hemsida

Välkomna, Vi ses!